Lekkerder het weekend in met Fittest Friday by David Lloyd

Lekkerder het weekend in met Fittest Friday by David Lloyd

LIFESTYLE | door Redactie

David Lloyd organiseert fitste vrijdagmiddagborrel van Amsterdam

Een gezellige vrijdagmiddagborrel is een goede manier om contacten met je collega’s te onderhouden, maar heeft als grote nadeel dat je overbodige calorieën binnenkrijgt. Daar heeft de Amsterdamse healthclub David Lloyd een oplossing voor gevonden: Fittest Friday.

Elke laatste vrijdag van de maand tussen 16.00 en 21.00 uur maak je bij David Lloyd in hartje Amsterdam een gezonde start aan je weekend. Veel mensen wijken in het weekend af van hun gewoonlijke eetpatroon en nuttigen op hun rustdagen meer snacks en alcohol dan anders. Daarom kun je jouw laatste werkdag van de week beter afsluiten met high-intensity intervaltraining (HIIT) of circuittraining in plaats van vette pizza, zoute chips en een biertje.

David Lloyd biedt hiervoor een aangepast lesprogramma, middenin de club, waarbij hot yoga en yin yoga voor rustige houdingen worden afgewisseld met een blaze-workout op opzwepende dancemuziek van een live-dj. Dit alles terwijl je geniet van gezonde bites en heerlijke mocktails en shakes. Naast het Fittest Friday-programma staat het je vrij om te trainen of gebruik te maken van de spa en het zwembad, want David Lloyd heeft alles onder één dak.

Vrijdag 25 januari vindt de eerste Fittest Friday plaats bij de vestiging van David Lloyd aan de Overtoom. Inschrijven kan bij binnenkomst of vooraf via deze link. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want vol is vol. Het idee om ook de ‘vrijmibo’ op een sportieve manier vorm te geven sluit aan bij de missie van David Lloyd om gezond in het leven te staan. Zo helpen de instructeurs je om je sportieve doelstellingen te behalen en geven ze je actieve begeleiding. Als onderdeel van een lidmaatschap biedt David Lloyd in de ochtenden zelfs kinderopvang aan.

De David Lloyd Leisure Group heeft 114 healthclubs in Europa, waarvan zeven in Nederland.

Klik hier voor het Facebook-evenement.

www.davidlloyd.nlComments:


Volg ons op Facebook!