Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

HOTSPOTS | door Redactie

Op de Noordermarkt 4 – in het pand waar voorheen Proust zat – openen horecaondernemers Casper Reinders en Steven Pooters de derde vestiging van Libertine: Libertine Petit Café.

Libertine Petit Café is 7 dagen per week open voor lunch, diner en drinks. De kaart bestaat uit heerlijke bistro klassieker zoals: steak frites, mosselen, oesters, salade Niçoise en nog veel meer.

Op maandag en zaterdag als er Noordermarkt wordt gehouden, kan je er ook terecht voor ontbijt. Op die dagen is er een speciaal markt-menu met veel gerechten en producten uit de streek en waan je na een goede lunch of een glas wijn even in Parijse sferen op Le Marché Aux Puces!

Ook bij deze Libertine staat de keuken onder leiding van de uit Nice afkomstige Monsieur Stephan Robert: “we gaan met Petit Café terug naar de klassiekers. Gerechten die nooit gaan vervelen en zo simpel zijn, dat het weer een kunst is om ze perfect te krijgen.”

Het funky interieur van Libertine Petit Café doet niet onder voor z’n voorgangers; ook hier weer houten banken in naturel, mooie gestucte muren, gouden letters op de ramen in combinatie met marmeren tafels, café stoelen en geen mogelijkheid om te reserveren. Naast Casper Reinders en Steven Pooters is voormalig Tenue de Nîmes-eigenaar René Strolenberg de derde partner bij deze vestiging.

Libertine Petit Café
Noordermarkt 4
1015 MV Amsterdam

 
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

De line up voor de achtste editie van Amsterdam Open Air

De line up voor de achtste editie van Amsterdam Open Air

Volg ons op Facebook!