Love Actually in Concert komt naar Nederland

Love Actually in Concert komt naar Nederland

ENTERTAINMENT | door Redactie

Noordpool Orkest voorziet iconische filmklassieker van livemuziek

Na het grote succes in Engeland, brengt Cinema In Concert de Love Actually in Concert tour naar Nederland. In november wordt een van ’s werelds meest geliefde romantische komedies in vijf steden op HD-scherm vertoond en muzikaal even swingend als sfeervol begeleid door het ruim 50-koppige Noordpool Orkest.

Ticketverkoop start vanaf vandaag 12:00 uur via: www.loveactuallyinconcert.nl.

Tijdens Love Actually in Concert brengt het Noordpool Orkest die muziek overweldigend tot leven. Of het nu de hartverwarmende romantiek van het prachtige ‘Portugese Love Theme’ is, of het swingende ‘Jump’ waarbij je Hugh Grant als Britse premier swingend door 10 Downing Street ziet glijden, tijdens de reeks van vijf unieke voorstellingen wordt het publiek volledig meegezogen de wereld van Love Actually in. Als geen ander weet het Noordpool Orkest de score van de bekroonde Britse filmcomponist Craig Armstrong live te brengen en de in de film verwerkte wereldhits nieuw leven in te blazen. Verwacht uit de theaterstoel weg te worden geblazen als de bigband met strijkers en blazers ‘All You Need Is Love’ inzet. Love Actually in Concert is de perfecte opmaat naar de feestdagen. Een feelgood-avond vol energie, die de bezoekers met een grote glimlach achterlaat.

Love Actually is een moderne klassieker die in ieders hart verankerd zit. De romantische komedie van regisseur Richard Curtis heeft met onder meer Hugh Grant, Keira Knightley, Bill Nighy, Laura Linney, Liam Neeson, Martine McCutcheon, Colin Firth, Alan Rickman en Emma Thompson een absolute sterrencast in huis. De echte hoofdrollen zijn echter toebedeeld aan het hartverwarmende script vol liefde, tranen, een flinke dosis Britse humor en vooral de pakkende soundtrack vol (kerst)klassiekers en muzikale kwinkslagen.

Over het Noordpool Orkest
Het jonge en ongetemde Noordpool Orkest deinst voor geen genre terug. Onder artistieke leiding van Reinout Douma spelen de Noord-Nederlandse musici net zo vloeiend jazz, pop en filmmuziek, als hiphop, chanson, drum’n bass of nog uit te vinden genres. Onder meer Douwe Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher werkten al met het Noordpool Orkest samen en Ed Kowalczyk van de band +LIVE+ schakelde hen in om met hem op het hoofdpodium van Pinkpop te spelen. In 2019 bestaat het orkest 10 jaar. Dat wordt onder meer gevierd met een openingsshow op North Sea Jazz met José James en als kers op de taart de Love Actually in Concert shows, waarbij ze de film van het doek willen laten spatten.

Over Cinema in Concert
Via magische film- en concertbelevingen vol muzikale eigenzinnigheid, laat Cinema in Concert publiek ontsnappen aan het alledaagse. Jong en oud komen samen voor onvergetelijke ervaringen. In november 2019 strijkt Love Actually in Concert in vijf Nederlandse steden neer als eerste concertreeks die Cinema in Concert organiseert.

Tickets & Info: www.loveactuallyinconcert.nl.

Love Actually in Concert
Maandag 18 november      Muziekgebouw, Eindhoven
Dinsdag 19 november        Concertgebouw, Amsterdam
Woensdag 20 november    MartiniPlaza, Groningen
Donderdag 21 november   De Doelen, Rotterdam
Zondag 24 november         De Vereeniging, Nijmegen

Love Actually soundtrack
Jump (For My Love) – Girls Aloud
Too Lost in You – Sugababes
Trouble with Love Is – Kelly Clarkson
Here with Me – Dido
Christmas Is All Around – Bill Nighy
Turn Me on – Norah Jones
Songbird – Eva Cassidy
Sweetest Goodbye – Maroon 5
Wherever You Will Go -The Calling
I’ll See It Through – Texas
Both Sides Now – Joni Mitchell
White Christmas – Otis Redding
Take Me As I Am – Wyclef Jean, Shakira
All I Want for Christmas Is You – Olivia Olson
God Only Knows – The Beach Boys
All You Need Is Love – Lynden David Hall
Sometimes – Gabrielle
Glasgow Love Theme – Craig Armstrong
PM’s Love Theme – Craig Armstrong
Portugese Love Theme – Craig Armstrong

Love Actually is a copyright of WT Venture LLC. Licensed by Universal Studios. All Rights Reserved.Comments:


Volg ons op Facebook!