Love Stories Archive Amsterdam is officieel geopend

Love Stories Archive Amsterdam is officieel geopend

HOTSPOTS | door Redactie

Herinner je je nog die favoriete bralette die je seizoenen geleden kocht? Dag in, dag uit gedragen? Het zou goed kunnen dat je binnenkort oog in oog staat met een nieuw exemplaar.

Love Stories nodigt je van harte uit in haar Archive: een mini-museum vol juweeltjes uit collecties van het heden en verleden. Struin langs schappen vol eenmalige samples, ontdek in lades en dozen unieke limited editions en evergreens, of tref je favoriete items tegen speciale prijzen.

Zij aan zij met je favoriete lingerie, vind je in de Love Stories Archive een mix van unieke kunst en interieuritems uit de Love Stories boetieks, zoals campagnebeelden van fotograaf Paul Bellaart, schilderijen van lokale kunstenaars, keramiek, onyx marmer, vintage spiegels en meer.

Naast Amsterdam, begeeft het rondreizende ‘Love Stories Archive Circus’ zich momenteel in Lille en Keulen. Houd lsarchive.com in de gaten om te zien welke stad het circus hierna aan doet. Shop je liever in je pyjama vanaf de bank? Snappen we; de webshop is 24/7 geopend.Comments:


Volg ons op Facebook!