Maison Kitsuné x Shu Uemura: East meets West

Maison Kitsuné x Shu Uemura: East meets West

BEAUTY | door Lars Tibben

Voor de kerstcollectie van 2015 betreedt Maison Kitsuné de wereld van beauty met een exclusieve collectie voor beautybrand Shu Uemura. Maison Kitsuné bestaat uit Gildas Loaec, een Franse muziekproducent en Masaya Kuroki, een Japanse minimalistische architect, die sinds 2002 hun krachten bundelen om het exclusieve concept dat Maison Kitsuné omvat op te bouwen. Vandaag de dag is Maison Kitsuné wereldwijd bekend als een uniek artistiek merk dat een must-wear fashion brand verenigt met een platenlabel. Hiermee creëert Maison Kitsuné een unieke 360° lifestyle met invloeden uit Parijs en Tokyo.

Maison Kitsuné combineert Japanse roots met Franse elegantie en belichaamt hiermee de ultieme partner voor het bijzondere Japanse beautymerk Shu Uemura. De samenstelling tussen Oost en West creëert een culturele oversteek van denkbeelden over mode, muziek en beauty. Maison Kitsuné en Shu Uemura ontmoeten elkaar in deze fascinerende en exclusieve samenwerking; dé co-branding experience van dit najaar.

Maison_Kitsune_Cleaning_Oil_Shampoo

Cleansing Oil Shampoo
Zachte glansshampoo met essentiële oliën

De Cleansing Oil Shampoo is geïnspireerd op “onsen”. Dit zijn natuurlijke warmwaterbronnen die in Japan bekend staan om hun zuiverende werking. Het haar wordt diep gereinigd en laat het haar prachtig stralen. De Cleansing Oil Shampoo maakt het haar zacht en geeft een luchtige touch. Daarnaast krijgt het haar meer volume en wordt het gehydrateerd. De Cleansing Oil Shampoo, die geschikt is voor alle haartypen, is vrij van parabenen en siliconen.

400ml, 47 EURO

Essence Absolute
Intense voeding en bescherming met rijke Camelia olie

Essence Absolute is een voedende verzorging met Camelia olie als hoofdingrediënt hét legendarische schoonheidsgeheim van de Japanse geisha’s. Essence Absolute beschermt de haarvezel tegen uitdroging, UV stralen en zorgt ervoor dat het haar tegelijkertijd intens gevoed wordt. De zachte en fluwelen textuur maakt het haar soepel en geeft het een optimale glans met een vederlichte finish. Essence Absolute is ontwikkeld voor dagelijks gebruik en is uitermate geschikt voor droog, gekleurd en/of beschadigd haar.

150ml, 54 EUROComments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben

Volg ons op Facebook!