MaMa Kelly Amsterdam is open

MaMa Kelly Amsterdam is open

HOTSPOTS | door Redactie

Alle roze liefhebbers opgelet dit gloednieuwe restaurant met een helemaal roze interieur kun je nu bezoeken. Op 13 november opende MaMa Kelly haar tweede vestiging aan het Stadionplein in Amsterdam. Het interieur is compleet anders in vergelijking tot de eerste en zeer succesvolle MaMa Kelly in Den Haag. Maar ondanks haar verschillende looks, behoudt het restaurant hetzelfde karakter. Kip en kreeft blijven de signature gerechten.

Schermafbeelding 2017-11-22 om 07.31.09

Bijzonder interieur
De kip en kreeft van chef IJsbrand Wilbrenninck blijft dus hetzelfde, gelukkig maar! MaMa Kelly in Amsterdam is alleen nog indrukwekkender qua inrichting. Eigenaar én ontwerper Rein Rambaldo liet zich inspireren door een piepklein roze winkeltje in New York. ‘Pink is not a color, it’s an attitude’, aldus Rein Rambaldo. Het restaurant is alleen niet zo klein als dat winkeltje in New York en heeft maar liefst vier etages. De verschillende etages hebben allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze is er gebruik gemaakt van messing, leer en eikenhout.

Schermafbeelding 2017-11-22 om 07.31.40

Specialiteiten van MaMa Kelly!
De kaart van MaMa Kelly is eigenlijk vrij simpel. Voor een optimale ervaring moet je volgens MaMa Kelly kiezen voor de Franse boerenlandkip of prachtige kreeft. Deze specialiteiten worden op verschillende manieren geserveerd, van klassiek tot aan extra spicy. Is dit toch minder jouw ding, geen zorgen. Er is ook keuze uit risotto en enkele andere vis- en vleesgerechten.

Heb je al trek gekregen of zin om het interieur van dichtbij te bewonderen, reserveren kan online via https://www.mama-kelly.nl/amsterdam/Comments:


Volg ons op Facebook!