Mama Kelly komt naar Amsterdam!

Mama Kelly komt naar Amsterdam!

HOTSPOTS | door Redactie

Iedereen die uit de omgeving van Den Haag komt kent het wel: Mama Kelly. Dé hotspot voor lunch of diner onder menig blogger. Dit restaurant staat voornamelijk bekend om zijn simpele menukaart: kip of kreeft? De hele dag door kun je in dit fijne restaurant namelijk kreeft bestellen, op allerlei manieren bereid. Iets wat niet overal kan. Natuurlijk staat er op de menukaart nog veel meer lekkers en daarom zijn we ook zo blij dat er een vestiging komt in Amsterdam. Hoeven we niet meer iedere keer naar Den Haag af te reizen.

De eigenaar van Mama Kelly, Rein Rambaldo, laat weten dat in Amsterdam de menukaart zich ook zal focussen op kip en kreeft. De uitstraling van het restaurant zal daarentegen wél helemaal anders worden! In Den Haag staat het restaurant op een industrieterrein in een oude fabriek. Hier is de ruimte prachtig aangekleed in een industrieel tintje met een vintage touch. In Amsterdam willen ze een hele nieuwe look & feel creëren. Hier komt de vestiging vlakbij het Olympisch Stadion, in Amsterdam Zuid. Wat voor sfeertje daar zal hangen, dat weten we nog niet.

Weekend perfection by miss @nandita.ramlakhan. 🙏🏻 #mamakelly

Een bericht gedeeld door MaMa Kelly Den Haag (@mamakelly.nl) op

Op de menukaart staat dus veel met kip of kreeft. Om een paar voorbeelden te noemen kun je hier genieten van een: klassieke kip, club sandwich met kip, tosti met kreeft, pulled chicken sandwich, risotto met kreeft en natuurlijk een hele kreeft met hollandaise saus. Daarnaast staan er ook wat klassieke gerechtjes op de kaart zoals carpaccio, Noorse zalm of een salade. En dan last but not least: dessert. Op de kaart staan slechts twee nagerechtjes, maar wel twee waarbij je je vinger af wil likken. De eerste is een homemade cheesecake, met bastogne bodem en een roodfruit coulis. Het tweede nagerecht is een sticky toffee pudding. Kan je niet kiezen? Dan bestel je ze toch gewoon allebei!

Mama Kelly Amsterdam opent haar deuren ergens in September. Waar en wanneer precies weten we nog niet. Maar we houden je op de hoogte!
https://www.mama-kelly.nl
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!