Met deze gadgets steel je de show tijdens de feestdagen

Met deze gadgets steel je de show tijdens de feestdagen

FOOD & DRINKS | door Redactie

We kennen ze allemaal wel, de gangmakers die vol overgave de sfeer erin proberen te brengen tijdens de feestdagen. Met de Heineken feeststrik en de Heineken Magnum fles moet dat dit jaar zeker lukken. De feeststrik ontvang je nu in de supermarkt bij aankoop van een krat Heineken pilsener.

Schermafbeelding 2017-12-08 om 11.01.33

Met de feeststrik geef je elke outfit net wat extra’s en is ook nog eens heel handig. Je hebt namelijk twee edities van de feeststrik. Een met een flesopener aan de achterzijde waarmee je op een verassende manier een biertje opent. En een strik met blinking lights, waarmee je ongetwijfeld een onvergetelijke indruk maakt.

De Heineken Magnum fles maakt het kerstdiner of het nieuw jaar nog specialer. De limited edition Heineken Magnum fles heeft een inhoud van 1,5 liter en is daarom perfect om te delen met vrienden en familie of om cadeau te doen. De limited edition Heineken Magnum fles is bij  Albert Heijn, Superunie, Bijenkorf en diverse slijterijen en groothandels verkrijgbaar voor de adviesprijs van €7,99.
Comments:Nokia is back!

Nokia is back!

Volg ons op Facebook!