Mexicaans streetfood restaurant Arriba Arriba opent in Amsterdam

Mexicaans streetfood restaurant Arriba Arriba opent in Amsterdam

uncategorized | door Redactie

 

Ja dat klinkt nog eens goed, er komt een nieuwe Mexicaanse hotspot. Het nieuwe restaurant met heerlijke Mexicaanse gerechten opent op de Rozengracht. De opening zal plaats vinden op 1 februari, wij kunnen in ieder geval niet wachten!

 Je kunt hier de hele week door terecht voor de lekkerste Zuid-Amerikaanse gerechten. Vanaf 12 uur kan je aanschuiven voor een uitgebreide Mexicaanse lunch of een snelle taco. Er worden kleine gerechten geserveerd die allemaal geschikt zijn om te delen. Gezellig voor met z’n tweeën onder het genot van een cocktail of gezellig met vrienden. De eigenaren opende al eerder Happyhappyjoyjoy, waar je terecht kan voor Aziatische hapjes. Een van onze favoriete restaurants, we hebben dus goede verwachtingen voor Arriba Arriba.

Wat we kunnen verwachten van Arriba Arriba zijn dus echte Mexicaanse gerechten. Zoals taco’s die worden gemaakt van authentieke Mexicaanse tortilla’s en gebakken volgens de methode van de oude Azteken. Er is keuze uit verschillende toppings met verassende combinaties zoals octopus met zoete aardappel tot aan rib-eye met chimichurri. Verder is er keuze uit gezonde salades en alle tortilla’s zijn glutenvrij. Naast de lekkere gerechtjes is er ook genoeg keuze uit cocktails en speciaal bieren. Vanaf volgende week donderdag kun je de drankjes en gerechten zelf uitproberen en het gezellige interieur bewonderen!

Let's taco#comingsoon #arribaarribanl #amsterdam by #axeloswith

A post shared by Arriba Arriba (@arribaarriba_ams) on

 

 Comments:


Volg ons op Facebook!