Mike Williams in Concert tijdens ADE

Mike Williams in Concert tijdens ADE

ENTERTAINMENT | door Redactie

Op 17 oktober vindt voor de tweede maal van Nederlandse Dj Mike Williams zijn eigen avond plaats tijdens ADE met dit keer: Mike Williams in Concert. Na het succes van zijn eerste solo avond vorige jaar in de Jimmy Woo host Mike Williams dit jaar zijn event in de Koepelkerk. De avond wordt voorafgegaan door een intieme pianosessie door Mike Williams, exclusief voor zijn grootste fans.

Tijdens deze soloshow in de iconische Amsterdamse Koepelkerk brengt Williams een volledige set met nieuwe muziek en zullen diverse special guests hun opwachting maken. Met hard werk, ongekend talent, nuchtere instelling en toegewijde ambitie en drive, is Mike Williams in korte tijd uitgegroeid tot grote speler in de dancewereld. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Mike Williams in Concert

Datum: donderdag 17 oktober
Tijd: 23:00 – 04:00 uur
Locatie: Koepelkerk, Amsterdam

Tickets

Special Early tickets: €31,72, – met piano sessie Mike Williams
Regular: €26,35,-

Website – Instagram – Facebook – YouTube – Soundcloud

Over Mike Williams
In 2017 brak Mike door met zijn hit; ‘Feel Good’, een collab met niemand minder dan Felix Jaehn. En dat succes smaakte naar meer, daarna volgen onder andere; ‘Lullaby’ met R3hab, ‘The Beat’ en ‘Wait Another Day’ met Mesto.Mike verovert stukje bij beetje, steeds meer van de wereld met zijn onmiskenbare melodieën, club bangers en catchy radiohits. De piano is een vaste start van elk nieuw project dat Mike opent wanneer hij begint met producen. En juist door díe unieke sound draait Mike Williams op de meest bekende festivals als; ULTRA, TomorrowlandParookaville, World Club Dome en Mysteryland (o.a.). Als hij thuis is van touren door de US, Canada, Azië of Europa, is hij non stop te vinden in zijn eigen studio in Hilversum. Ook tijdens zijn tour duikt Mike regelmatig de studio in, tijdens schrijfsessies op Ibiza, in Stockholm of in Londen. En werkt hij samen met de grootste artiesten; o.a. Tiësto, Hardwell en R3hab.Comments:


Volg ons op Facebook!