Mister Makan opent pop-up met heerlijke Indonesische gerechten

Mister Makan opent pop-up met heerlijke Indonesische gerechten

HOTSPOTS | door Redactie

Mister Maken heeft tot en met 13 januari een Indo Streetfood pop-up in de Kopstaatbar geopend. Voor alle liefhebbers van Indonesisch eten is dit zeker een bezoekje waard. Een maand lang ben je hier aan het juiste adres voor de lekkerste hapjes, drankjes en dansjes.

Mister Makan heeft een menu samengesteld met typisch Indonesische gerechten, die je normaal gesproken ook in Indonesië op straat kunt eten. Je betaalt 20 euro en je bent voorzien van een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Lekker eten dus voor een klein prijsje. Er staan gerechten op zoals sate lilit, lemper, sate ayam, ikan pepesan en als dessert spekkoek met ijs of pisang goreng met ijs. Er is in ieder geval genoeg keuze en er is ook rekening gehouden met veganisten, er zijn namelijk vegan opties aanwezig.

 

Ook leuk om naar toe te gaan zijn de feestjes van Mister Makan. Op 23 December viert Mister Makan samen met Gado x Gado de opening van de tweede pop-up in de Kopstootbar. Er worden de hele avond Gado Gado gerechten geserveerd. Om 22:00 begint het feest, de muziek gaat harder en het is tijd voor een dansje. Op zaterdag 13 januari wordt de laatste dag gevierd met een speciaal menu en de avond wordt afgesloten met heerlijks classics en sexy sounds.

Mister Makan x Kopstootbar
Datum: 12 december t/m 13 januari
Locatie: Kopstootbar Amsterdam, Marnixstraat 429
Prijs: 20 euro
Meer info vind je hier
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!