Nieuwe Adidas sneakers met ingebouwde OV-chipkaart

Nieuwe Adidas sneakers met ingebouwde OV-chipkaart

GADGETS | door Redactie

Ja je leest het goed in Duitsland kun je nu met je sneakers inchecken. De Duitse U-bahn is deze week alweer 90 jaar geworden. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het vervoersbedrijf de handen ineen geslagen met Adidas. Ze hebben een nieuwe sneaker ontworpen geïnspireerd op het interieur van de U-bahn. Je herkent het patroon vast als je weleens in het openbaar vervoer van Duitsland bent geweest. De sneaker is geel met zwart en heeft een gezellige confetti print. Maar wat het exemplaar sneakers natuurlijk extra speciaal maakt is de OV-chipkaart verborgen in de sneaker.

Dit is niet voor eenmalig gebruik maar je hebt zelfs een jaar gratis toegang tot de Berlijnse metro, tram en bus, als je natuurlijk de sneakers draagt.  Voor de sneakers inclusief het abonnement betaal je maar 180 euro. Dat is zeker een goede deal want voor een normaal jaarabonnement ben je 760 euro kwijt. Je hebt dus een flinke korting plus een paar nieuwe jubileum sneakers.

De sneakers zijn helaas zeer limited edition, er worden er namelijk 500 verkocht. Mocht je geïnteresseerd zijn in de sneakers, dan had je twee dagen terug met je slaapzak klaar moeten liggen bij de twee verkooppunten. Er lopen nu dus 500 mensen rond in Berlijn met deze gave limited edition sneakers.

Schermafbeelding 2018-01-17 om 12.33.19
Comments:Adidas herintroduceert de iconische driestrepen tracksuits

Adidas herintroduceert de iconische driestrepen tracksuits

Deze rugzak voldoet aan al je eisen

Deze rugzak voldoet aan al je eisen

Volg ons op Facebook!