Nieuwe denim store in Amsterdam

Nieuwe denim store in Amsterdam

STYLE | door Lars Tibben

In hartje Amsterdam heeft WE Fashion de allereerste WE Blue Store geopend. In dit nieuwe concept voor mannen draait alles om het vinden van de perfecte jeans. De winkel heeft een oppervlakte van 120 vierkante meter en maandelijks worden er nieuwe collecties geleverd. Het personeel heeft veel kennis over denim en kunnen klanten voorzien van styling tips en informatie over de laatste denim trends.

Denim onderzoek
WE Fashion heeft onderzoek gedaan naar de denim-gewoonten van de Nederlandse man. Maar liefst 41% van de mannen draagt elke dag een jeans. Bijna 60% van de mannen heeft meer dan 5 paar jeans in zijn kast liggen. Nu zijn wij wel benieuwd hoeveel paar jeans jij in je kast hebt. Laat het ons weten via Facebook of stuur een email naar lars@thedenimdaily.com

Schermafbeelding 2017-05-03 om 22.32.53

Collectie
Het denim assortiment bestaat uit een super stretch jeans, clean slim jeans, summer wash jeans en zelfs een selvedge jeans voor 89,99 euro(zie foto hierboven). Naast dit assortiment biedt WE Fashion een uitgebreide casual wear collectie met o.a. sweats en shirts. Bestel nu online, via deze link.

“We zijn enorm trots op deze allereerste denim store voor mannen. De herencollectie is nog altijd de motor van het bedrijf, waarmee we onze stabiele positie binnen het retail landschap vasthouden. Het openen van deze prachtige winkel toont ons optimisme over de toekomst. We blijven dit jaar investeren in onze winkels, ons merk en natuurlijk onze mensen, met de Flagship Store in Utrecht en de WE® Blue Store in Amsterdam als fantastisch begin ”, aldus Joris Aperghis, CEO WE Fashion.

We Fashion opening Blue Store-16
We-Fashion-opening-Blue-Store-13

We-Fashion-opening-Blue-Store-17
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!