Online kids platform Bundleboon brengt personal shopping service voor kids naar jouw woonkamer

Online kids platform Bundleboon brengt personal shopping service voor kids naar jouw woonkamer

ENTERTAINMENT | door Redactie

Voor de meeste ouders is shoppen voor de kids een noodzaak, maar tegenwoordig moeilijk te combineren met het drukke leven. Daar is nu een oplossing voor met de allereerste personal shopping service voor kids die het voor ouders makkelijker maakt dan ooit! Via bundleboon.com is het mogelijk om een gepersonaliseerde box met kinderkleding te ontvangen. De Bundleboon boxen zijn onder andere al gespot bij verschillende influencer mommies als Kae Sutherland en Susanna Klibansky.

What’s in a name?

Oprichtsters Nelli en Monique geloven dat online toepassingen het leven van de moderne ouder een stuk makkelijker kunnen maken. Let’s face the fact dat het drukke leven is hectischer dan ooit. Bundleboon is daarom meer dan een online shop platform. Ze gaan een stapje verder door een volledige experience toe te voegen.

De box, afhankelijk van de gewenste prijs, wordt samengesteld door een professionele stylist die verschillende outfits selecteert op basis van een stijlquiz die je invult bij je inschrijving. Om voor iedere ouder een perfecte outfit te kunnen samenstellen werkt Bundleboon samen met verschillende Nederlandse en Scandinavische merken als Petit Bateau, Imps&Elfs en Sprout&Sprout.

De Roots

In een kleine woonkamer in Amsterdan begon de Deense Nelli Jeloudar begon in juni 2017 met Bundleboon. Om de service te valideren en te verfijnen gebruikte Nelli haar eigen netwerk en ervaring van The Cloakroom, een personal shopping service voor mannen. In de eerste periode runde ze Bundle boon naast haar eigen baan. Enkele maanden later ontmoette ze mede-eigenaar Monique Janke. Monique is in Duitsland geboren en heeft een achtergrond in online retail bij Zalando en De Bijenkorf.

Unbox de kledingbox

Je bent slecht vier stappen verwijderd van je eigen Bundleboon shopping experience. What to do:

  1. Ga naar de website bundleboon.com en voltooi binnen enkele minuten de online stijlquiz.
  2. Je eigen personal shopper kiest vervolgens twee volledige outfits, passend bij jouw wensen en stijl. Deze items worden rechtstreeks bij jouw thuis bezorgd.
  3. Verander je woonkamer in een runway voor tien dagen. Daarna kunnen de items die je niet wilt houden worden teruggestuurd.
  4. Je betaald alleen de items die je wilt houden en uiteraard is er geen aankoopverplichting!

Iedere box is een verassing en beleving voor ouders en kids. Als ouder wordt je verrast met kleding naar jouw wensen en voor de kids zijn de boxen ook nog eens bedrukt met een leuke tekening die ze kunnen inkleuren na het passen.

www.bundleboon.comComments:


Volg ons op Facebook!