Oprichter van DGTL en Straf_werk zoekt nieuw clubconcept

Oprichter van DGTL en Straf_werk zoekt nieuw clubconcept

ENTERTAINMENT | door Redactie

Apenkooi Events en Rabobank Amsterdam lanceren op donderdag 5 oktober Partymacher, een zoektocht naar hét nieuwe clubconcept gericht op Amsterdamse studenten. Studenten met een creatief concept voor een clubavond pitchen hun idee in een korte video. Het winnende concept krijgt €2.500 startkapitaal van Rabobank Amsterdam en geeft op donderdag 7 december 2017 zijn eigen feest in De Marktkantine in Amsterdam.

 Eigen clubavond in De Marktkantine

Nieuwe, succesvolle festivals schieten als paddenstoelen uit de grond, maar langlopende geslaagde clubconcepten zijn een stuk schaarser. Reden voor Apenkooi Events, oprichter van onder andere DGTL en Straf_werk en zelf ook ooit als clubavond begonnen, om een zoektocht op te zetten naar hét nieuwe clubconcept van Amsterdam onder de naam Partymacher.

Studenten met een creatief concept en visie hoe een perfecte clubavond eruit moet zien kunnen meedoen en maken kans op €2.500 startkapitaal. De Partymacher met het winnende concept hangt op donderdag 7 december zelf de slingers op in De Marktkantine.

Pitch je clubconcept

Partymacher start donderdag 5 oktober en bestaat uit twee fases. Tijdens de eerste fase worden eigen clubconcepten gepitcht op de website van Partymacher. Deelnemers hebben tot en met zondag 29 oktober de tijd om minimaal 100 stemmen voor hun concept binnen te slepen.

Uit alle inzendingen met minstens 100 stemmen kiest een jury bestaande uit professionals van Apenkooi Events, Rabobank Amsterdam en De Marktkantine één winnaar. De nieuwe Partymacher van Amsterdam wordt bekendgemaakt op maandag 30 oktober en kan flink aan de bak, want al op donderdag 7 december komt zijn clubconcept tot leven in De Marktkantine. 

Win €2.500 startkapitaal

De winnaar wordt gesteund met een startkapitaal van €2.500 beschikbaar gesteld door Rabobank Amsterdam en professionele begeleiding door experts van Apenkooi Events op het gebied van onder andere marketing, productie en design.

Een carrière in de party-industrie

Gouden bergen kunnen natuurlijk niet worden beloofd, maar goede kansen op een carrière in de party-industrie zijn er zonder twijfel voor de winnaar. Met een berg aan kennis, ervaring en de juiste contacten zit een vliegende start er in de wereld van professioneel feesten er voor de Partymacher zeer zeker in.
Comments:Vier kerst en oudjaarsavond bij BAUT, C of ZUID

Vier kerst en oudjaarsavond bij BAUT, C of ZUID

“The Partysquad & James Francis – Bring You Home”, is sinds het uitbrengen van het Nederlandstalige album weer de eerste internationale release van het duo

“The Partysquad & James Francis – Bring You Home”, is sinds het uitbrengen van het Nederlandstalige album weer de eerste internationale release van het duo

Volg ons op Facebook!