Overnacht in dit bamboe paleis op Bali!

Overnacht in dit bamboe paleis op Bali!

TRAVEL | door Redactie

Ga  jij naar Bali en ben je opzoek naar een unieke accomodatie om een paar nachtjes door te brengen? Stop dan maar met zoeken want wij hebben hem voor je gevonden!

Overnacht nu in dit Bamboe paleis voor maar €87 per persoon per nacht. Het huis, dat bijna helemaal gemaakt is van Bamboe, staat in het paradijselijke Abiansemal. Het huis is maar liefst vijf verdiepingen hoog en is een indrukwekkend stuk architectuur waar je zeker in wil verblijven. Het is gelegen aan de Ayung River Valley en vanaf de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.

Relax in een van de verschillende lounge area’s terwijl de butler een drankje voor je maakt. Want boek je deze woning, dan krijg je meer dan alleen de woning zelf! Dit stukje hemel op aarde is ook voorzien van een butler, 24/7 security en wonder boven wonder; Wifi! Heb jij nog wel wat extra centjes liggen en wil je deze ervaring maximaal beleven? Dan kun je er ook nog voor kiezen om een eigen chef kok in te huren die alles maakt waar jij zin in hebt. Scroll naar beneden voor de indrukwekkende foto’s.

Bali-6

Bali-8

Bali-14

Bali-11

Screen Shot 2017-08-28 at 14.08.43

-Bali-22

Bali-13

Bali-16

-Bali-29

De villa wordt aangevoden via Airbnb. Voor meer informatie en boeken klik je hier.

 
Comments:Overnacht in dit Bubbel hotel op Bali

Overnacht in dit Bubbel hotel op Bali

4 x Hip en healthy ontbijten op Bali

4 x Hip en healthy ontbijten op Bali

Volg ons op Facebook!