Overnacht in een bubbel  tussen de wijngaarden

Overnacht in een bubbel tussen de wijngaarden

TRAVEL | door Redactie

Slapen in een bubbel wordt steeds populairder. Al eerder vertelde we je over de unieke bubbels op Bali waar je op je privé stukje strand overnacht onder de sterren en nu kun je dit ook doen tussen de wijngaarden!

In het altijd zonnige Mexico staat het eco-resort Campera met 12 bubbels midden in de wijnranken van Baja Californië. Wat deze bubbels uniek én heel luxe maakt, is dat deze zijn voorzien van een magisch mooi hemelbed en eigen mini-badkamer. Aan je slaapbubbel zit namelijk nog een kleine bubbel vast voor de badkamer.

bubbels-hotel-nacht

Het bubbelhotel Campera is er zeker een voor op je bucketlist. De unieke tenten zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs een koelkastje met kleine flesjes wijn, om je eigen wijnproeverij te doen. Natuurlijk kun je ook gewoon naar een échte proeverij gaan. Er zitten genoeg wijngaarden in deze wijnregio omgeving. En als je het dan weer zat bent rol je zo je bubbel in.

Overdag geniet je van het uitzicht, de zon en natuurlijk de wijn en ’s avonds geniet je even goed van het uitzicht (en de wijn). Elke avond kun je miljoenen sterren bewonderen vanuit je bubbel in je fijne zachte bed.

bubbeltenten-wijngaard

In de omgeving zitten wel meer dan 80 wijngaarden die je kunt bezoeken. Geen massawijngaarden maar kleine familiebedrijven die samen de lekkerste wijnen van hoge kwaliteit maken. Samen met een heleboel echt authentieke mexicaanse restaurants in de omgeving, wordt dit een topvakantie. Het mooiste nog: de wijnstreek is nog niet zo bekend onder de toeristen, dus je kunt er echt genieten zoals- en van de locals.

 
Comments:Overnacht in dit Bubbel hotel op Bali

Overnacht in dit Bubbel hotel op Bali

Overnacht nu onder de sterren in een bubbel op Bali, voor maar €57 per nacht

Overnacht nu onder de sterren in een bubbel op Bali, voor maar €57 per nacht

Volg ons op Facebook!