Pharrell Williams over Donald Trump en How to Make America Happy Again

Pharrell Williams over Donald Trump en How to Make America Happy Again

ENTERTAINMENT | door Yoeri Jonker

Er is veel te doen om Amerika deze dagen. Onschuldige zwarte mensen worden neergeschoten door politie, een vlaag van racisme en xenofobie overvloed de staten en over twee weken zal Donald Trump geïnaugureerd worden tot één van de machtigste leiders van de wereld. Het lijkt allemaal zo anders dan drie jaar geleden, toen Pharrell Williams’ nummer ‘Happy’ grijs gedraaid werd over de hele wereld. Sommige dingen veranderen, sommige niet: ook nu heeft de man net een soundtrack gemaakt voor een film – destijds voor Despicable Me 2, nu voor Hidden Figures – en ook nu is er veel commotie om de mensen waar hij mee samenwerkt – destijds Robin Thicke, nu de homofobe Kim Burrell.

Met een nieuw kind op komst, een film over vrouwen van kleur in een tijd van misogynie en racisme, daarbij ook nog eens zijn collecties met G-Star en Adidas zijn het drukke tijden. En dat in combinatie met het nieuwe klimaat in Amerika maakt Pharrell een interessante man om naar te luisteren. Of lezen, in dit geval het interview dat Esquire met hem gedaan heeft voor hun nieuwe editie.

Lees het interview hier. en beluister beneden het nummer ‘Crave’, dat verschijnt op de nieuwe Hidden Figures soundtrack.

 Comments:Yoeri Jonker

Senior editor, travel fotograaf en professioneel koffiezetter.

Volg ons op Facebook!