Pop-up Guerlain Spa in de Bijenkorf Salon

Pop-up Guerlain Spa in de Bijenkorf Salon

HOTSPOTS | door Redactie

Een behandeling in de Guerlain Spa in Waldorf Astoria Amsterdam staat op mening verlanglijstje. Wie wil genieten van een bijzondere kennismaking met The World of Guerlain en de True Waldorf Service, kan tussen 6 en 19 mei terecht in de Bijenkorf Amsterdam. Het nr.1 luxe hotel in Amsterdam viert haar 5-jarig bestaan onder andere door een exclusieve samenwerking met het meest exclusieve warenhuis van Nederland.

Onder het motto ‘Discover Your Waldorf Moment’ verzorgen speciaal opgeleide Guerlain beautyexperts een weldadige gezichtsbehandeling of holistische massage in de pop-up Guerlain-de Bijenkorf Salon. Een 45-minuten durende luxe schoonheidsbehandeling of massage, met producten uit de welbekende Abeille Royale-lijn, kost slechts 50 euro. Daarbij komt een cadeautje in de vorm van een voucher ter waarde van 30 minuten gratis extra op een behandeling in de Guerlain Spa in Waldorf Astoria Amsterdam.

Wie jarig is trakteert
Bezoekers van de Guerlain-de Bijenkorf Salon maken ook nog kans op een geheel verzorgd 4-gangen menu voor twee personen in de Goldfinch Brasserie in Waldorf Astoria Amsterdam. Daarvoor hoeven ze niets anders te doen dan zich op de foto te laten zetten voor de prachtig nagebootste entree van het hotel in de Bijenkorf Amsterdam. Bovendien is er ook nog een weekend in het hotel te winnen.

Over de Guerlain Spa
De World of Guerlain is een plek om volledig tot rust te komen. De Spa, met relaxing lounge en drie behandelkamers, ligt op de benedenverdieping van Waldorf Astoria Amsterdam, grenzend aan de binnentuin. De ‘Guerlain-knowhow’ is een begrip sinds de opening van het eerste ‘Institut de Beauté’ in 1939 in Parijs. Alle behandelingen zijn gebaseerd op de befaamde, inmiddels tachtig jaar toonaangevende, Guerlain-massagetechniek. Ter gelegenheid van het jubileum is de vernieuwende ‘The 80’-massage geïntroduceerd. Het is ontwikkeld voor deze tijd; om los te komen van stress en het zelfvertrouwen een boost te geven. De massage is geschikt voor vrouwen en mannen. Eerder al onderscheidde de Guerlin Spa in Waldorf Astoria Amsterdam zich met de ‘One hour Turnaround’-behandeling en hielp daarmee mannen de drempel over met een even effectieve als ontspannende signature schoonheidsbehandeling met exclusieve, voor de mannenhuid ontwikkelde producten. Spabezoekers kunnen gebruikmaken van andere exclusieve faciliteiten waaronder sauna, stoomcabine, een verwarmd binnenzwembad, heerlijke ontspanningsruimte en terras in de tuin. De Guerlain Spa in Waldorf Astoria Amsterdam is de enige in de Benelux en was de afgelopen drie jaar op rij winnaar van de World Luxury Spa Award. Adres: Herengracht 542 – 556 1017 CG Amsterdam. Meer informatie: waldorfastoria.com/amsterdam.Comments:


Volg ons op Facebook!