Probeer nu de nieuwe lunchkaart bij de Tulp

Probeer nu de nieuwe lunchkaart bij de Tulp

FOOD & DRINKS | door Redactie

Het tropische restaurant op het Marie Heinekenplein opende in de zomer haar deuren. De Tulp valt nu onder een van de hipste hotspots in de Pijp. De Tulp heeft een kleurrijk interieur en een jungle aan exotische planten. Het geeft het idee alsof je je op een tropische bestemming bevindt, wie wilt dat nou niet! Je kunt eraan schuiven voor een heerlijke lunch, s ‘avonds gezellig dineren en eindigen met een goede cocktail.

Schermafbeelding 2017-11-28 om 15.08.06

Sinds een aantal weken serveert de Tulp een volledig nieuwe lunchkaart en de gerechten zijn zeker aan te raden. De kaart heeft een uiteenlopend aanbod en er wordt ingespeeld op de huidige foodtrends. Hierbij is er rekening gehouden met de gezonde en vegetarische levensstijl van veel bezoekers.

Door het gevarieerde aanbod is er voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen uit verschillende bowls, met bijvoorbeeld bulgur, linzen, choggia biet en gestoofde bospeen. Verder staat er gezonde chiapudding op de kaart naast avocado toast en American pancakes. Ook is het mogelijk om een frisse salade te bestellen of eggs benedict.

Heb je al trek gekregen in een heerlijke lunch dan ben je bij de Tulp aan het juiste adres. De lunch is van dinsdag tot en met zondag van 12.00 – 16.00 uur te bestellen. De Tulp is, met uitzondering van maandag, dagelijks van 11.00 – 01.00 uur geopend. Voor een cocktail kun je op vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur terecht bij de Tulp.

De Tulp
Marie Heinekenplein 33, Amsterdam
https://www.detulp.amsterdam
Comments:Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!