Reis van Seattle naar LA met panoramisch uitzicht in deze trein!

Reis van Seattle naar LA met panoramisch uitzicht in deze trein!

TRAVEL | door Redactie

Deze treinreis van Seattle naar Los Angeles is een van de meest spectaculaire treinreizen die je een keer gemaakt moet hebben! De trein rijdt langs allerlei verschillende natuurgebieden die Amerika heeft te bieden. Van bergketens tot de mooiste stukjes van de westkust. Je kijkt je ogen uit!

CoastStarlight-view-FEMFEM

De Amtrak Coast Starlight neemt je mee van het Noorden naar het Zuiden van het land in ruim 35 uur. Je reis begint in Seattle en rijdt langs Vancouver, Portland, Santa Barbara en je eindigt in Los Angeles.

Tijdens je treinrit is er van alles te doen. In de trein zit namelijk een bioscoop, restaurant én een heel speciaal observatiecoupé. Hier heb je een panoramisch uitzicht over de natuur om je heen én kun je zelfs luisteren naar gidsen die iets vertellen over het passerende landschap. Je komt langs een heleboel nationale parken, dus er valt zeker wat leuks te leren onderweg. Scroll naar beneden voor de foto’s!Schermafbeelding-2017-08-09-om-10.33.35Schermafbeelding-2017-08-09-om-11.29.47Schermafbeelding-2017-08-09-om-10.36.34
Comments:TUI introduceert de Holiday Escape Room

TUI introduceert de Holiday Escape Room

Reisfanaten gezocht

Reisfanaten gezocht

Volg ons op Facebook!