Supersnel met de trein naar London vanaf Rotterdam centraal

Supersnel met de trein naar London vanaf Rotterdam centraal

TRAVEL | door Redactie

Dankzij de treinmaatschappij Eurostar kunnen we binnenkort met een snelle designtrein richting London. Momenteel wordt er een nieuwe terminal gebouwd voor de trein. Bij de terminal worden je paspoort, treintickets en bagage gecontroleerd. Er zal ook een luxe wachtruimte aanwezig zijn.

Om de ervaring nog beter te maken hebben de treinen een chique interieur en een restaurant. Niet te vergeten er is gratis wifi aanwezig en films en series die je kunt streamen. Zo houd je de uurtjes in de trein wel vol!

De treinmaatschappij streeft ernaar om vanaf de lente tweemaal per dag een trein te laten vertrekken naar London, in de ochtend en in de avond. Wat een groot voordeel is is dat je 13 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn. Dat is een ander verhaal als je met het vliegtuig vertrekt. Dat scheelt weer een hoop tijd.

Binnen drie uur en een kwartier ben je op het Londense station St. Pacras. De ticketprijzen zijn alleen nog niet bekend maar je betaalt hoogstwaarschijnlijk minder dan voor een vlucht naar London.
Comments:TUI introduceert de Holiday Escape Room

TUI introduceert de Holiday Escape Room

Reisfanaten gezocht

Reisfanaten gezocht

Volg ons op Facebook!