The Ark Cruise: muzikaal & culinair genot

The Ark Cruise: muzikaal & culinair genot

HOTSPOTS | door Darnell Vitalis

Na een volledig uitverkochte editie vorig jaar, licht The Ark dit jaar niet één, maar twee keer het anker. Op het cruiseschip, dat vanuit het Spaanse Barcelona een tocht maakt over de Middellandse Zee en onderweg aanmeert in Sète, Ibiza en Palma Mallorca, staat genieten centraal en niet alleen op muzikaal vlak. Terwijl top dj’s de beste beats voorzien om op te dansen, zorgen verschillende ‘guest-chefs’ voor culinaire hoogstandjes.

 

Zo schotelen de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw en zijn Belgische collega Michaël Vrijmoed je hun beste signature dishes voor, zorgt de hippe Amsterdamse Chin Chin Club ook op het bord voor de juiste mix tussen beats & asian vibes en tovert De Oesterput kraakverse zeevruchten op tafel. Hiervoor brengen ze maar liefst 500 levende kreeften mee aan boord!

De line-up van de vijfdaagse party cruise The Ark is al even bekend. Onder andere Faithless (DJ Set), Luciano, Loco Dice, Adriatique, Olivier Weiter, Reinier Zonneveld, Claptone en Patrick Topping stappen aan boord van Vision of the Seas. In totaal zetten 111 dj’s – verspreid over vier podia – alle zeilen bij om er een overgetelijke cruise onder de zon, de sterren en de maan van te maken. Net als vorig jaar is de line-up een mix van gevestigde namen en jong talent, waarbij de organisatie inzet op een volwassen sound. Verwacht een breed scala aan muziekgenres, veelal gelinkt aan house en deephouse voor het intieme clubgevoel.

vision-of-the-sea-antique

Kaartverkoop
The Ark kent dit jaar twee vertrekdata: op 30 augustus en op 3 september 2018. De route is dezelfde als vorig jaar: opstapplaats Barcelona via Marseille naar Ibiza en terug.

Tickets zijn te koop vanaf € 149,- per persoon voor het kortste arrangement van 2 dagen/1 nacht. Voor 4 dagen/3 nachten betaal je vanaf €549,- per persoon en voor het basisarrangement 5 dagen/4 nachten vanaf € 649,- per persoon.

De prijzen variëren afhankelijk van het aantal personen en het type kajuit en zijn steeds:

  • Inclusief alle maaltijden en water/koffie/thee aan boord, alle dj-sets en alle faciliteiten en extra animaties van het schip.
  • Exclusief vlucht van en naar de haven van vertrek, persoonlijke uitgaven aan boord van het schip, excursies en de persoonlijke uitgaven tijdens de tussenstops.

Tickets koop je via deze website.
Comments:Darnell Vitalis

I created The-Urbanites.nl for new local brands, labels and faces..


Johan Cruijff ArenA decor van grootste Afterwork by Heineken®

Johan Cruijff ArenA decor van grootste Afterwork by Heineken®

Creatieve stadsoase Lofi opent in Amsterdam Sloterdijk

Creatieve stadsoase Lofi opent in Amsterdam Sloterdijk

Volg ons op Facebook!