The Butcher bestormt de Negen Straatjes

The Butcher bestormt de Negen Straatjes

HOTSPOTS | door Lars Tibben

Na de opening van The Butcher Albert Cuyp, The Butcher West en na de lancering van de The Butcher on Wheels food truck, bestormt The Butcher nu een nieuw deel van Amsterdam. Voortaan klinkt het geluid van sissende burgers op de grill ook in de Negen Straatjes. The Butcher brengt het recept van haute fastfood naar de Paleisstraat 14, op de hoek van de Spuistraat. Dit keer met een terras. And it’s bloody delicious!

The Butcher Nine Streets 
The Butcher is vastberaden om de beste burgers door heel Amsterdam te serveren. Vanuit die missie opende hij vandaag zijn grootste burgerbar tot nu toe in de Negen Straatjes. Het haute fastfood menu bevat op deze locatie weer alle Butcher-klassiekers: de royale ‘The Butcher’ Angus beef burger, ‘The Butcher’s Wife Favourite’ kipburger’, ‘The Codfather’ fish & chips, ‘The Bun-less Burger’, ‘The Veggie Delight’ , ‘The Quinoa, Kohlrabi & pearl onion salad’ en ‘Sweet Potato Chips’. Wie naast hongerig ook dorstig is, probeert de nieuwe The Butcher’s homemade milkshakes en verschillende speciaalbieren.

schermafbeelding-2016-10-05-om-20-58-14

The Butcher’s design
The Butcher serveert zijn ‘bloody delicious’ burgers in een bekende omgeving. Het design voor The Butcher Nine Streets werd gebaseerd op het iconische interieurontwerp van BARANOWITZ + KRONENBERG met witte tegels, vintage illustraties, industriële elementen en de kenmerkende koe in het raam. Net als bij de andere vestigingen zien hongerige gasten door de open keuken hoe de “butchers” hun burger direct op het broodje schuiven. terras is als nieuwste ingrediënt toegevoegd aan het bestaande recept van The Butcher. Hierdoor kan ook in de frisse lucht van dag tot nacht genoten worden van high-end milkshakes, de beste burgers en bieren.

schermafbeelding-2016-10-05-om-20-58-08

The Butcher claimt met zijn nieuwste burgerbar in de populaire Negen Straatjes een plek in het hart van Amsterdam. En het zal niet de laatste hotspot zijn die hij opeist. The Butcher Social Club opent dit najaar in Amsterdam, terwijl de Europese uitbreiding van The Butcher haute fastfood naar Ibiza en Milaan zal brengen.

The Butcher Nine Streets | Paleisstraat 14 | Amsterdam | The-Butcher.com |
Openingstijden:
Zondag – dinsdag 12:00 tot 01:00 uur
Woensdag – zaterdag 11:00 tot 03:00 uur
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


Uniqlo komt naar Amsterdam

Uniqlo komt naar Amsterdam

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Libertine Petit Café op de Noordermarkt

Volg ons op Facebook!