“The Partysquad & James Francis – Bring You Home”, is sinds het uitbrengen van het Nederlandstalige album weer de eerste internationale release van het duo

“The Partysquad & James Francis – Bring You Home”, is sinds het uitbrengen van het Nederlandstalige album weer de eerste internationale release van het duo

ENTERTAINMENT | door Redactie

“Bring You Home” is het begin voor een nieuwe tijd waarin The Partysquad zichzelf weer meer gaat richten op buitenlandse markten. Weer? Jazeker. Laten we de samenwerkingen uit het verleden met Afrojack, M.I.A. en Major Lazer niet vergeten. De heren waren echter nog niet klaar in Nederland. In april brachten ze dan hun laatste, succesvolle album “Nachtwacht” uit. Tegelijkertijd vertelden ze al dat met name de aziatische markt nog een leuke uitdaging vormt.

Na de Nederlandse markt te hebben veroverd met meer dan 50 miljoen streams, duizenden optredens en verschillende prijzen, zetten de mannen van The Partysquad met deze track weer stappen op internationaal niveau.  De kwaliteit van de song bleef ook bij grote namen niet onopgemerkt; in samenwerking met zanger James Francis releasen ze het nieuwe nummer namelijk op het pop/dance label van niemand minder dan Hardwell: Gemstone Records.

The Partysquad heeft tijdens het realiseren van “Bring You Home” samengewerkt met de zeer getalenteerde zanger James Francis, die getekend is bij Top Notch. Dit is niet de eerste keer dat James Francis en The Partysquad een samenwerking zijn aangegaan. Na hun kennismaking in Suriname werkten ze samen aan een track voor op het album “Nachtwacht” van The Partysquad. Gelijktijdig werd ook gewerkt aan “Bring You Home”. Direct na het releasen van het succesvolle album zijn de heren weer samen de studio in gedoken om “Bring You Home” te realiseren.

Bring You Home is een urban plaat met tropische invloeden; maar heeft daarnaast ook een catchy popsound. Het resultaat; een heerlijke feel good plaat vol energie en good vibes.

Bekijk de clip van “Bring You Home” op Youtube, luister hem op een van de streamingsdiensten of download hem: http://revr.ec/BRING-YOU-HOMEComments:


Volg ons op Facebook!