TUI introduceert de Holiday Escape Room

TUI introduceert de Holiday Escape Room

TRAVEL | door Redactie

Ontsnappen aan vakantiestress

Niet alleen vervelende taken stellen we uit, maar we hebben tegenwoordig ook steeds meer moeite met het regelen van leuke dingen. Dat blijkt ook uit de vele Last Minutes die bij TUI worden geboekt. Je kunt vakantiegangers heel simpel indelen: de vroegboeker en de eeuwige uitstellers. Dit jaar zag TUI de laatste groep nog meer uitstelgedrag vertonen. ‘Natuurlijk ga ik op vakantie maar daar hoef ik me nu toch nog niet in te verdiepen’. TUI komt de uitstellers tegemoet met een ludieke actie: de TUI Holiday Escape Room.

Je inschrijven voor een cursus, een muurtje verven en de winterbanden wisselen… Niets is menselijker dan dingen uitstellen. En we stellen tegenwoordig ook de leuke dingen steeds meer uit, merkt TUI in de boekingen. We hebben onze trouwe vroegboekers, die elk jaar snel hetzelfde hotel boeken waar ze al jaren komen. Daar tegenover staan de vakantiegangers die lang wachten en zeer kort voor vertrek pas willen boeken. De prijs zal uiteraard van invloed zijn op hun keuze maar deze groep staat ook open voor inspiratie en nieuwe ideeën waardoor soms nog langer kan duren. “Bij deze groep zien we steeds meer een ‘nu of nooit’-gevoel. Het wisselvallige weer van de voorbije weken heeft hen doen inzien dat de uitzonderlijke zomer van vorig jaar geen garantie is voor weer zo’n long hot summer”, legt Frans Leenaars uit (Chief Marketing Officer).

“Om hen aan te sporen tot actie hebben we een pop-up TUI Holiday Escape Room ontwikkeld die in Eindhoven, Utrecht en Rotterdam langskomt. Wie op een ludieke manier een einde wil maken aan zijn uitstelgedrag laat zich, met partner of gezin, opsluiten in de TUI Holiday Escape Room. Door het kraken van codes, cryptische aanwijzingen en het leggen van logische verbanden, ontstaat je ideale vakantie”, vertelt Frans Leenaars. “Alles gaat op een speelse, maar ingenieuze manier en je kunt de escape room pas verlaten als je vakantieplannen helemaal af zijn. Bovendien maak je kans op een reischeque t.w.v. 2500,-“, voegt hij glimlachend toe.

De TUI Holiday Escape Room is te vinden op de volgende locaties:
Zaterdag 1 juni: Heuvel, Eindhoven (9:30-17:00)
Vrijdag 7 juni: Markthal, Rotterdam (10:00-21:00)
Zaterdag 15 juni: Hoog Catharijne, Utrecht (10:00-20:00)

Video
WebsiteComments:


Volg ons op Facebook!