Vier Pasen bij Baut, C. Amsterdam & Restaurant ZUID

Vier Pasen bij Baut, C. Amsterdam & Restaurant ZUID

FOOD & DRINKS | door Redactie

ZUID | Easter brunch

Eerste- en Tweede Paasdag opent ZUID vanaf 11:00 uur haar deuren voor het paasfeest.

Eggs Benedict, het beste broodje steak tartaar van Amsterdam of een volle driegangenlunch. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke paasbrunch.

En vergeet de nodige alcoholische versnaperingen niet; Bloody Mary’s, G&T’s of een goed glas bubbels om mee te proosten op het feest.

Mocht je om 15.00 uur nog steeds geen genoeg hebben van de gezelligheid? Blijf dan hangen voor de borrel want ZUID serveert met Pasen oesters voor 1 euro.

Datum: 21 & 22 april
Tijd: 11:00 uur
Locatie: Restaurant ZUID (Stadionweg 320, Amsterdam)

CELSIUS SUNDAY | De Paaseditie

Naast een á la carte lunch presenteert C. Amsterdam op zondag een 3-, 4- of 5-gangen lunchmenu op basis van hun temperaturen concept; Celsius Sunday. Tussengerechten verdeeld in bereidingen op basis van temperatuurzones.

Tijdens de paasedities van Celsius Sunday zet C. Amsterdam asperges in de spotlight. Eén gerecht met drie verschillende bereidingen / temperaturen van asperge.

Uniek aan Celsius Sunday is de mogelijkheid tot cocktail pairing, waarbij het concept van C het beste tot uitdrukking komt. Een perfecte synergie tussen bar en restaurant.

Datum: 21 & 22 april
Tijd: 12:00 uur
Locatie: C. Amsterdam (Wibautstraat 125, Amsterdam)

UITBUNDIG PAASBRUNCHEN BIJ BAUT

Op tweede paasdag opent BAUT de deuren van haar inmiddels 6e pop-up locatie, de Magdalena Kapel, voor een uitbundige paaslunch.

De Magdalena Kapel aan de Spaarndammerstraat is al even het tijdelijke huis van BAUT. Met Pasen openen zij bij uitzondering de deuren voor dit religieuze feest. Denk Eggs Benedics, Caesar salad, steak tartaar, bouillabaisse en ceviche, maar dan als shared lunch voor maar 27 euro per persoon.

Datum: 22 april (tweede paasdag)
Tijd: 12:00 uur
Locatie: BAUT (Spaarndammerstraat 460, Amsterdam)Comments:


Volg ons op Facebook!