Vlieg nu heel goedkoop naar New York

Vlieg nu heel goedkoop naar New York

TRAVEL | door Redactie

WOW, waanzinnig nieuws! De IJslandse luchtvaartmaatschappij WOW air voegt dit najaar New York toe aan haar netwerk. Op 25 november 2016 start WOW air met het uitvoeren van vluchten naar deze geweldige stad. Wat dit nieuws nog leuker maakt is de prijs! De lowcoster van IJsland biedt deze vluchten aan voor een vanaf prijs van slechts € 129,-! Nog nooit was New York zo dichtbij.

Vanaf vandaag zijn de vluchten naar New York te boeken via wowair.nl.

New York City wordt hiermee de zevende trans-Atlantische bestemming voor de paarse airline. De vluchten naar de luchthaven Newark Liberty International Airport zullen zeven dagen per week het hele jaar door worden uitgevoerd. Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de laatste uitbreiding: “We vinden het geweldig om New York City aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen. We luiden een nieuw tijdperk in, met WOW air als voorloper in de trans-Atlantische lowcost wereld. We krijgen ontzettend veel positieve reacties op onze lage tarieven op de bestaande trans-Atlantische routes en dat geeft ons het vertrouwen dat passagiers de kans grijpen om nog meer bestemmingen met ons te ontdekken!”

WOW air netwerk
Na de succesvolle lancering van trans-Atlantische vluchten naar Boston en Washington D.C. begin 2015, de aankondiging van vluchten naar Montreal en Toronto in mei 2016 en de start van vluchten naar Los Angeles en San Francisco in juni 2016, breidt WOW air haar routenetwerk nu uit met New York City. Deze bruisende wereldstad is de perfecte toevoeging aan de trans-Atlantische vluchten van WOW air. Alle vluchten gaan via een stop-over in IJsland, wat direct een mooie kans is om een paar dagen dit fantastische land te ontdekken. Als je liever direct doorvliegt naar New York bedraagt de overstaptijd ongeveer één uur. WOW air vliegt met deze toevoeging in totaal naar 28 bestemmingen in Europa en Noord Amerika.

Lage kosten door unieke locatie IJsland
De kosten voor vluchten met WOW air zijn lager dan andere vliegtuigmaatschappijen door de unieke locatie van IJsland. Door de stop-over in IJsland kan er met kleinere vliegtuigen en minder brandstof gevlogen worden.

De reeds gelanceerde routes naar de V.S. worden het hele jaar door uitgevoerd en hebben een consistente bezettingsgraad van meer dan 90%.Comments:Redactie

Volg The Urbanites ook op Instagram @theurbanites_nl

Volg ons op Facebook!