Waldorf Wedding Experience

Waldorf Wedding Experience

LIFESTYLE | door Redactie

Trouwen in Waldorf Astoria

Waldorf Astoria Amsterdam brengt zondag 10 februari aanstaande bruidsparen – en hun entourage – in vervoering met een complete beleving van hoe “de mooiste dag van je leven” eruit kan zien.

Tijdens de Waldorf Wedding Experience komen dromen tot leven en worden sprookjes werkelijkheid in de monumentale zalen van het hotel, gevestigd in de 17e en 18e eeuwse patriciërshuizen aan de Herengracht. Onderga de adembenemende schoonheid van deze exclusieve huwelijkslocatie, leg je oor te luister bij de Personal Wedding Concierge, dompel je onder in de elegante luxe, proef de romantiek en laat je van top tot teen inspireren door de mooiste producten, bruidskleding, juwelen en accessoires. Met medewerking van Bloomfield Luxury Bridal, Gassan Diamonds, Guerlain, Ivy Flowershop, Jimmy Choo, La Perla, Marilyn Bartman Fotografie, OGER, The Wedding Chapter Hair.

Waldorf Astoria Amsterdam
Waldorf Astoria Amsterdam domineert met zijn statige voorkomen een van de mooiste grachtenlocaties van de hoofdstad. Het hotel is gevestigd aan de Herengracht 542-556, in zes voormalige patriciërshuizen uit de 17e en 18e eeuw, die elk afzonderlijk een boeiende historie hebben. De entree op nummer 548 en majestueuze trap naar een ontwerp van Daniel Marot, architect van Koning-Stadhouder Willem III, verlenen het hotel zijn grandeur. Het hotel beschikt over 93 luxe kamers en suites, monumentale zalen, de grootste privé binnentuin van de stad, de exclusieve Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Spectrum onder leiding van chef Sidney Schutte; Goldfinch Brasserie, de Peacock Alley en The Vault Bar. De centrale locatie maakt het tot een ideale plek om de stad in al zijn gedaantes wandelend of fietsend te ontdekken en te beleven. Meer informatie waldorfastoria.com/amsterdam.Comments:


Volg ons op Facebook!