Wanderlust Amsterdam komt in 2019 met grootste collectie ooit

Wanderlust Amsterdam komt in 2019 met grootste collectie ooit

STYLE | door Redactie

Wanderlust Amsterdam pakt in 2019 uit met haar grootste collectie tot op heden. De nieuwe Spring/Summer-lijn ‘The Silk Road’ bevat daarnaast meer met de hand geborduurde items dan ooit tevoren en alle kleurrijke stukken zijn feilloos met elkaar te combineren.

De ontwerpers van Wanderlust Amsterdam lieten zich voor het nieuwe seizoen inspireren door de legendarische Zijderoute, het oude netwerk aan handelsroutes dat eeuwenlang het Oosten en het Westen met elkaar verbond. Op de Zijderoute werd niet alleen in goederen gehandeld – waaronder zijde uit het oude China – maar ook in religie en cultuur. Wanderlust snoof al deze elementen op en bracht dit samen in de nieuwe collectie.

Centraal in ‘The Silk Road’ staat het boze oog uit Turkije. Het oog biedt bescherming tegen negatieve invloeden en is de rode draad die door de collectie loopt. Het iconische symbool keert terug op jassen, blouses, rokken en jurken. Ook de Ikat, een eeuwenoude techniek uit China en Oezbekistan om textiel van motieven te voorzien, kreeg een plek in de collectie net als – hoe kan het ook anders? – kamelen. De hartjes zijn weer een ode aan hoofdrolspeler Alberto van de Spaanse dramaserie Velvet die in de serie de zijderoute aflegt want, let’s be honest, iedereen heeft een crush op Alberto.

‘The Silk Road’ is een brede collectie waarvan de stukken eindeloos met elkaar te combineren zijn. Ook is er dit seizoen weer goed rekening gehouden met bruiloften en feestjes en zijn er meerdere day- en party dresses die met zowel heels als bikerboots werken. Met de mooi geborduurde linnen kwaliteiten met een luxe uitstraling hoopt Wanderlust ook een oudere doelgroep aan te spreken.

Opvallende nieuwe aanwinsten in deze collectie zijn het leren bikerjasje met knalroze voering, het joggingpak en het bijzonder mooie, gebreide vest. De echte eyecatcher is de flare pants met glitters en palmboompjes op de bips!

Vanaf februari is de volledige collectie verkrijgbaar op www.wanderlustamsterdam.com.

Wanderlust Amsterdam

Wanderlust Amsterdam is voor de risiconemers. De op vintage geïnspireerde mix en match van dromerige bohemienstijlen en prints met een ziel van rock & roll, zijn voor iedereen die er graag uitspringt. No time for basics, we always choose fun!

Wanderlust staat voor unieke stukken geïnspireerd door real life reizen. Dit maakt iedere collectie anders en uniek. Maar één ding blijft altijd hetzelfde: wij zijn obsessief bezig met de kleinste details, kiezen de beste stoffen en gaan voor de perfecte fit zodat onze klanten helemaal comfortabel de wereld kunnen ontdekken.Comments:


Volg ons op Facebook!