We Are Labels opent eerste winkel in België

We Are Labels opent eerste winkel in België

HOTSPOTS | door Lars Tibben

We Are Labels opent haar eerste buitenlandse boetiek in hartje Antwerpen. We Are Labels, dat in totaal tien boetieks heeft, staat bekend om haar prachtige winkelpanden met een gevarieerde selectie aan exclusieve en internationale merken. Het modebedrijf lanceert vaak succesvolle nieuwe merken zoals Edited The Label uit Berlijn, Mos Copenhagen uit Kopenhagen en Another-Label uit Amsterdam. Je shopt er niet enkel betaalbare kleding voor mannen en vrouwen, je vindt er ook een fijne selectie gifts en accessoires en een shop-in-shop van het natuurlijke verzorgingsmerk L:A Bruket.

“Antwerpen was vanaf dag één onze eerste keuze voor een buitenlands filiaal”, zegt We Are Labels oprichter Pieter-Bas Broeke opgetogen. “Jaren geleden heb ik drie jaar in Antwerpen gewerkt. Destijds werkte ik als Marketing Manager bij Diesel, een hoofdsponsor van het festival Laundryday dat toen nog doorging in de Kammenstraat. Sindsdien waren we erop gebrand om daar een mooi en geschikt pand te vinden voor We Are Labels.” Dat pand is het indrukwekkende nummer 43 geworden. Een prachtig gebouw dat 325m2 beslaat met plafonds van meer dan 7 meter hoog en een klassieke trap. Ondanks de grootte behoudt We Are Labels de unieke look en feel van een New Yorkse concept store. Het jonge team van We Are Labels staat te springen om de harten van de Antwerpse shoppers te veroveren!

wl800hp600q85_we_are_labels_antwerpen_8

wl800hp600q85_we_are_labels_antwerpen_9

wl800hp600q85_we_are_labels_antwerpen_10

wl800hp600q85_we_are_labels_antwerpen_5
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


10 x hotspots in Antwerpen

10 x hotspots in Antwerpen

Vlees eet je bij Black Smoke in Antwerpen

Vlees eet je bij Black Smoke in Antwerpen

Volg ons op Facebook!