We Are Labels opent winkel in Den Haag

We Are Labels opent winkel in Den Haag

HOTSPOTS | door Redactie

In het historische pand De Passage is de tiende store van We Are Labels officieel geopend. Bij We Are Labels Den Haag vind je kleine en internationale modemerken voor dames en heren. Daarnaast kan je er terecht voor een mooie selectie aan gifts en accessoires. De collectie van We Are Labels is fashionable én affordable, daarom is 80% van de collectie geprijsd tussen de € 40 en € 80. Naast Den Haag heeft We Are Labels stores in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Amstelveen.

De Passage 
“Zelf ben ik geboren en getogen in Den Haag”, zegt We Are Labels oprichter Pieter-Bas Broeke opgetogen. “Dat maakt het uiteraard extra bijzonder om daar nu onze tiende store te openen”. De Passage is niet alleen prachtig om te zien, maar ook van origine het oudste winkelpand van Nederland. Het prachtige gebouw is dan ook niet voor niks een gewaardeerd UNESCO monument. Met klassieke arcades en glazen koepels is het gebouw en pand van We Are Labels Den Haag dan ook zeer indrukwekkend. Ondanks de grootte (meer dan 220m2) behoudt We Are Labels de unieke look en feel van een New Yorkse boutique. Het jonge team van We Are Labels stond al langere tijd te springen om Den Haag eindelijk te kunnen betreden.

Bij We Are Labels Den Haag vind je onder andere de volgende merken: MinimummbyM, Moss Copenhagen, Suit, Modström, Another-Label, KronstadtLevi’sSelected Homme

Front detail

First floor

Ground floor detail
Comments:Redactie

Volg The Urbanites ook op Instagram @theurbanites_nl


Hotel Pistache in Den Haag

Hotel Pistache in Den Haag

Mama Kelly komt naar Amsterdam!

Mama Kelly komt naar Amsterdam!

Volg ons op Facebook!