Woon met je gezin op een unieke locatie

Woon met je gezin op een unieke locatie

LIFESTYLE | door Lars Tibben

Ruimte, veiligheid en rust; drie pijlers die jouw ideale woonplek omschrijven. Een mooie en rustige omgeving waar je samen met je gezin geniet, en toch in de buurt van de Randstad. Zodat je af en toe de drukte kunt opzoeken, maar vrienden uit de stad toch regelmatig op bezoek kunnen komen. Ook thuis werken aan het grote kookeiland of in een aparte praktijkruimte aan huis wordt steeds aantrekkelijker. Een eigen werkplek dicht bij het gezin; kan het nog mooier?

Deze fijne werkplek aan huis kan zomaar in Woerden liggen. Op het oude defensieterrein in Woerden, een eiland in de stad waar vroeger noeste arbeid werd verricht, is het nu al uniek en rustig wonen. Maar met het laatste deelplan ZUID. wordt dit helemaal de perfecte plek voor mensen die net buiten de Randstad willen wonen. Niet het standaard rijtjeshuis, maar écht een unieke plek waar de kinderen nieuwe vrienden kunnen maken en veilig buiten kunnen spelen.

Het slotstuk van dit bijzondere wooneiland bestaat uit zeven unieke identiteiten, ontworpen door verschillende architecten. Op Defensie Eiland vind je exclusieve eengezinswoningen, oude loodsen, appartementen, penthouses, boothuizen, herenhuizen, kadewoningen en ensuite-woningen. Allen met een unieke uitstraling; van modern tot industrieel. Zo’n boothuis kan wel eens bij jou passen; unieke architectuur, Scandinavisch design, groot terras aan het water en genoeg plek om wonen en werken te combineren.

Wil jij met je gezin wonen op een unieke locatie, in een bijzonder huis onder architectuur gebouwd in de buurt van de grote steden Utrecht en Amsterdam? Dan is Defensie Eiland in Woerden echt iets voor jou. Neem snel een kijkje op de website van het project en vraag vrijblijvend informatie aan.

 

 Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben

Volg ons op Facebook!