Yentl Oil

Yentl Oil

BEAUTY | door Lars Tibben

Yentl Oil Cosmetics introduceert een hoogwaardige huidverzorgingslijn bestaande uit 7 schoonheidsproducten waarin wijsheden uit het verleden worden verenigd met de cosmetische wetenschap van vandaag.

Yentl Oil, Arganolie
Arganolie is al eeuwenlang het schoonheidsgeheim van de Berbervrouw en Yentl Oil Cosmetics is als eerste er in geslaagd deze rijke olie ’het vloeibare goud van Marokko’’  in een hoogwaardige huidverzorgingslijn te verwerken. De lijn bestaat uit 7 schoonheidsproducten, waarvan ieder product een uniek ontwikkelde formule bevat met zeer hoge concentraties zelf geproduceerde bio-gecertificeerde arganolie.

Arganolie is zeer rijk aan Vitamine E wat een van de krachtigste anti-oxidanten is en een zeer kalmerende en helende werking heeft voor de huid. Alle producten van Yentl hebben een ultieme hydratatie boost en worden zeer snel opgenomen zonder glimeffect! Het resultaat is een direct voelbaar fluweelzachte en zichtbaar stralende huid. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en verpakt in duurzame en hoogwaardige materialen welke de kwaliteit van de producten goed weerspiegeld.

Yentl gelooft in de kracht van natuurlijke ingrediënten en eerlijke producten die het verschil maken en de kwaliteit van de huid verbeteren. Met respect voor het Arganbos en de tradities van de berberbevolking  hebben de oprichters  van Yentl Oil Cosmetics, Adil Izemrane (zoon van een Berbervader) en Yoklan Yentl den Burger (een echte health freak) twee jaar lang aan de ontwikkeling van de lijn gewerkt. Het is een verrijking eindelijk een product op de markt te zien wat direct doet wat het belooft en waar elke vrouw ongeachte leeftijd, huidskleur of huidtype op zit te wachten.

Yentl, Argan Oil Enrichment. (www.yentloil.com)
Comments:Lars Tibben

Oprichter van The Urbanites en The Denim Daily. Naast deze twee online magazines runt Lars ook een content bureau, SEC Agency. Gespecialiseerd in het creëren van video content voor bedrijven. Volg hem op Instagram @larstibben


Nieuw parfum concept: Otentic Perfumes

Nieuw parfum concept: Otentic Perfumes

Tried & tested: dagelijkse peeling van Kiehls

Tried & tested: dagelijkse peeling van Kiehls

Volg ons op Facebook!