Zo overleef je de day after nieuwjaarsnacht!

Zo overleef je de day after nieuwjaarsnacht!

ENTERTAINMENT | door Redactie

Met dit wondermiddel overleef jij je kater, handig om het jaar goed te beginnen. Je hebt misschien eerder van de tabletten gehoord, genaamd Zober!. Deze wondertabletten zijn door vader en zoon Pesser bedacht. Daar zijn we ze erg dankbaar voor!

Hoe de tabletten werken? Je hebt er aardig wat nodig, afhankelijk van hoeveel alcoholische versnaperingen je tot je neemt. Per drankje neem je namelijk één tablet. Elke Zober! Drink je met één glas water. Zorg dus dat je genoeg tabletten in neemt om je kater tegen te gaan. Zober! helpt bij het afbreken van afbraakproducten in alcohol.

De dag er na voel je je weer topfit. Er wordt wel aangeraden dat je je uurtjes slaap haalt, want slaap te kort houd je kater in stand. Door de tabletten zal je ook heerlijk slapen. Dit komt door de krachtige antioxidanten uit groene thee zonder het slaapverstorende- en uitdrogende effect.

De tabletten zijn nu online te bestellen. Je kunt kiezen voor 6 tabletten voor 5,95 euro. Of voor de grotere feestbeesten is er ook keuze uit 24 tabletten voor 21,95 euro. Erg handig voor aankomende feestjes en borrels. De magische tabletten waardoor je in 2018 minder vaak wakker wordt met een kater zijn hier te bestellen.
Comments:“The Partysquad & James Francis – Bring You Home”, is sinds het uitbrengen van het Nederlandstalige album weer de eerste internationale release van het duo

“The Partysquad & James Francis – Bring You Home”, is sinds het uitbrengen van het Nederlandstalige album weer de eerste internationale release van het duo

Underworld tweemaal in tijdelijk Amsterdams podium temp.

Underworld tweemaal in tijdelijk Amsterdams podium temp.

Volg ons op Facebook!